Es pot discutir més o menys que la lliga espanyola sigui la millor del món, però el que és un fet innegociable és que molts dels millors jugadors de futbol del món hi participen. Sobretot en el Barça i el Madrid, però també hi ha figures emergents en altres equips de la categoria que, enguany, jugaran a Montilivi. És una de les moltes conseqüències d'aquest brillant i històric ascens a Primera Divisió, veure els millors d'aquesta disciplina a Girona. La majoria dels aficionats del conjunt blanc-i-vermell estan acostumats a veure els equips de primeríssim nivell i els seus futbolistes per televisió i aquesta propera temporada, tindran la oportuntiat de gaudir, cada quinze dies, d'un partit amb jugadors de primera línia del futbol mundial al Gironès.

Sense anar més lluny visitarà l'estadi Leo Messi, el millor jugador del món, tot i que ja ho va fer amb el Barça B un parell de cops. Ara ho farà per primera vegada per jugar contra el primer equip del Girona i en un partit de Primera Divisió. És un dels camps, i rival, que li queda a l'astre argentí per marcar i és un repte que tindrà entre cella i cella en l'esperat partit contra el Barça que es disputi a Montilivi. No hi ha dubte que el trident blaugrana és una de les visites més esperades del proper any. Un d'ells, però, ja saptambé el que és jugar a l'estadi gironí. L'uruguaià Luis Suárez hi va destacar en el partit de la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol, el 2014, al costat d'altres grans futbolistes blaugrana com Rakitic o Gerard Piqué, entre d'altres, que hi tornaran en partit de lliga. Ter Stegen, Sergio Busquets, Umtiti o Jordi Alba. Més protagonistes del que serà un nou duel català de Primera Divisió entre el Barça i el Girona.

Cristiano Ronaldo, Modric, Ramos o Kroos. Estrelles del Reial Madrid que debutaran a Montilivi per jugar un partit oficial contra el Girona. La visita del conjunt blanc, vigent campió de lliga, serà, sense cap mena de dubte, un altre dels grans alicients de la propera temporada. Són partit i rivals que sempre generen més expectació del que és habitual i més, si es poden veure jugadors d'aquesta talla mundial i amb tanta experiència i futbol a les seves botes. Els blancs seran el vigent campió de lliga quan arribin a Girona.

Els que puguin venir

El mercat de fitxatges és molt llarg i fins al 31 d'agost tots els equips, de ben segur, tindran moviments d'altes i baixes que afectaran a les seves plantilles. Molts dels noms més importants dels equips segurament es quedaran als seus equips i vindran a Montilivi, altres finalment marxaran a una altra lliga i hi ha futbolistes que trepitjaran l'estadi gironí en el seu primer any a la lliga espanyola. Sobretot els jugadors que són pretesos pels equips amb més recursos econòmics de la categoria i que segurament podrien aterrar aquest estiu a la competició. Noms i futuribles no faltaran aquest estiu i a partir de l´última quinzena d´agost, quan està previst que comenci la lliga, totes aquestes estrelles començaran a desfilar per Montilivi.

També ho faran altres futbolistes amb una gran trajectòria a Primera Divisió o en el món de futbol. Noms com Joaquín, Diego López, Koke, Boateng, Vitolo, Zaza o Aduriz també vindran a l´estadi. I com no, ex jugadors del Girona que podrien tornar al que va ser casa seva, com Lejeune o Juncà, que han fet un bon any a l´Alabès.