L'afició del Girona va tornar de Tarragona diumenge passat força decebuda, però segurament també amb la mosca rere l'orella després de sentir els crits i les ofenses d'una part de l'afició del Nou Estadi. No va ser l'actitud general, però sí d'un sector dels seguidors grana, que en diversos moments del derbi van atacar l'equip rival, la seva afició i també algun dels jugadors blanc-i-vermells. La Lliga no ho va passar per alt i l'informador que hi havia, com cada jornada passa a tots els estadis en què hi ha partit, en va prendre nota. L'organisme en feia públics ahir els resultats, denunciant càntics i injúries.

Segons l'escrit, «al minut 2 de partit i durant el transcurs del joc després del primer gol visitant, uns 100 aficionats locals, ubicats al fons muntanya, rere una pancarta amb el lema Orgull Grana,van entonar de forma coral i coordinada durant aproximadament 8 segons Puta Girona, Puta Girona». Un càntic que segons la Lliga el va iniciar «un espectador que portava un megàfon». La Lliga també explica que a la segona meitat, també el mateix centenar de seguidors van dirigir-se al porter Yassine Bounou per insultar-lo. «Cabró, fill de puta, maricón. La teva mare és un zorrón i el teu pare, un cabró!» va iniciar el mateix espectador del megàfon i va estar «acompanyat pel so d'un tambor i aplaudiments». També es va sentir el crit de «fills de puta» dirigit als jugadors o a l'afició del Girona, segons explica l'informe, que, evidentment, no fa referència als càntics en to sorneguer que una part de l'afició tarragonina va dirigir als gironins al crit de «Lugo, Lugo!», fent referència al club que fa dues temporades va deixar els gironins sense la possibilitats de pujar a Primera per la via ràpida.

Fa una temporada, i coincidint també amb la visita d'un equip gironí al Nou Estadi, aquest cop el Llagostera, la Lliga també va dir la seva, queixant-se de càntics ofensius que provenien del mateix sector de l'afició. «La-la-la-la puta Llagostera, puta Girona» és el que es va sentir i posteriorment es va escriure en l'escrit de denúncia.