Dos expresidents del Girona han presenciat a la Llotja de Montilivi un partit històric pel club gironí. Francesc Rebled, expresident del Girona, declarava en acabar el xoc: «És molt maco, és el que tots voliem, gaudir de l'ascens a Montilivi, a Tarragona no hagués estat el mateix.

«Hem canviat moltíssim en pocs anys des de la salvació agònica i ara el club està molt ben estructurat per fer un equip competitiu a Primera Divisió i gaudir de la categoria».

Per la seva banda, Ramon Vilaró recordava, també emocionat: «Ja va ser molt gran pujar a Segona, avui m'he emocionat molt, per a mi es un somni que s'ha complet, no hi comptàvem. Jo he estat dels que he plorat quan la gent cridava 'A Primera'».

El delegat de la federació catalana de futbol a Girona, Jordi Bonet, que ha viscut en directe una jornada única per al futbol gironí, declarava: «És espectacular, ho recordarem durant molts anys i ho recordarem amb els nostres néts».

«Al final ho hem aconseguit després de molt patiment, ara ens venen a la memòria tots els anys que vam plorar i ho vam passar malament. Espero que no sigui un any de pas, que sigui un any de futur i que sapiguem treballar a la categoria».