L'alcaldessa de Girona ha presenciat de primera mà l'ascens històric del Girona: «És espectacular, encara no me'n faig a la idea, ha estat emocionant i estic molt feliç. Ens ho mereixíem fa molt temps, hem patit durant molts partits i al final hem tingut la recompensa al sacrifici».

«Vam començar molt bé i al final hem pagat aquest bon inici, però hem rebut la recompensa. Ara hi ha moltes coses a fer, però tot anirà bé pèrquè tenim una molt bona relació amb el club».

Per la seva part, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha declarat: «El Girona ha fet història. Ara sí! Ja som de Primera també en futbol! Felicitats a tots. Aquesta ciutat ja era de primera, però ara ho és més».

Joaquim Nadal, exalcalde de Girona: «Som a Primera, feia 4 anys que ho volíem i aquest any ha arribat, amb molta força però ha costat. Semblava que no arribava mai, semblava que no acabava d'acabar-se aquest partit, però ara ja està».

«Faltava un punt i ja el tenim tot i que queda un partit. Crec que és un gran pas endavant i la ciutat sumarà a altres coses que té de primera un equip de Primera al futbol».