Després d'uns dies marcats per les celebracions, el Girona tancarà demà una temporada històrica al camp del Còrdova en un partit en el que cap dels dos equips s'hi jugarà res. Per aquesta cita, els blanc-i-vermells viatjaran amb tots els seus efectius tret de Marc Carbó i Gianni Cassari, que reforçaran el Peralada, i Yassine Bounou, convocat amb la selecció del Marroc. "És un partit especial i volem estar tots junts. Ho han proposat els capitans. Em sembla un molt bon detall i perquè el club pagui quatre bitllets més d'AVE no passarà res", ha reflexionat el tècnic Pablo Machín aquest migdia en roda de premsa. Marcel, porter del filial, completarà la convocatòria.

Sobre el duel contra el Còrdova, Machín ha explicat que "ens enfrontarem dos equips que no ens hi jugarem res i que, passi el que passi, no perjudicarem a ningú. Però el que volem és guanyar i mirar d'acabar amb més punts que el tercer classificat".

A banda d'elogiar homes com Richy Álvarez i Felipe Sanchón, dos futbolistes que acaben contracte després de defensar els colors del Girona durant molts anys, el tècnic també ha admès que tant ell com els seus jugadors s'han tret un "gran pes de sobre" un cop certificat l'ascens a Primera.