El director esportiu del Girona Quique Cárcel ha tancat aquest migdia la ronda de converses amb els futbolistes de la plantilla. De les trobades, que van començar ahir, se n'ha desprès que continuaran a l'equip a Primera Divisió Bounou, Juanpe, Alcalá, Pere Pons, Borja García, Granell, Aday i Portu. En el cas de Portu, tot i això, caldrà veure si algun dels equips que s'hi han interessat fan alguna oferta que pugui temptar les dues parts.

De la seva banda, homes com René Román, Ramalho, Sandaza, Eloi Amagat i Coris, tots amb contracte en vigor, han conegut que tindran complicat gaudir de minuts el curs que ve per culpa dels reforços que han d'arribar. Així, si algun d'aquests futbolistes compta amb alguna proposta interessant, el club els hi facilitaria la sortida.

Tenen molt difícil continuar a la plantilla Kiko Olivas, Cristian Herrera i Rubén Alcaraz. Tots tres tenen contracte però caldrà veure quina solució es troba. De la seva banda, Felipe Sanchón i Richy Álvarez s'acomiadaran demà en conferència de premsa ja que no renovaran.

En tot cas, Cárcel donarà explicacions demà de l'estat de la plantilla i explicarà els detalls de les decisions preses pel club.