El director esportiu del Girona, Quique Cárcel ha passat revista aquest migdia a l'actualitat del club. Cárcel ha confirmat les continuïtats de Bounou, Juanpe, Alcalá, Granell, Pons, Portu, Aday i Borja García a la plantilla del curs que ve i ha explicat que en els casos de René, Ramalho, Eloi Amagat i Sandaza "dependrà de lestiu i del mercat". A Coris i Alcaraz, el Girona la idea és cercar-los una cessió perquè és foguegin encara més a Segona A. En canvi, a Kiko Olivas i Cristian Herrera ja se'ls ha comunicat que no entren als plans i que caldrà trobar una sortida.

"Entre 10 i 15" és la xifra de fitxatges què espera fer Carcel, que no tanca la porta a seguir comptant amb Maffeo, Longo o fins i tot Mojica. El màxim responsable esportiu del club ha assegurat que la seva voluntat és que "Machín sigui l'entrenador de l'equip al 100 per 100" i que ha recordat que la postura del tècnic es la mateixa. Tot i aixo matisat, ha matidat que "encara no hem començat a negociar".

Per últim, Cárcel ha demanat públicament a les institucions un esforç per la ciutat esportiva. "Demano que es faci un pas endavant per tal que no ens n'haguem de penedir d'aquí uns anys". En aquest sentit, el club podria fer una segona estada de pretemporada a més a més de la ja prevista a Manchester.