Acompanyat dels seus familiars i també amb el suport d'una part de la primera plantilla, Felipe Sanchón ha posat avui el punt i final a la seva tercera etapa com a futbolista del Girona. El davanter, de 35 anys, ha protagonitzat un emotiu comiat en el que ha "agraït" a tothom l'"estima" i també el "suport" que ha rebut durant totes les temporades que ha estat a Montilivi, a banda d'assegurar que tard o d'hora li agradaria tornar al club.

Després d'un breu vídeo amb algunes de les seves jugades amb la samarreta blanc-i-vermella, i també de les paraules d'elogi del president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel, un emocionat Felipe ha donat les gràcies "a tothom per respectar-me i estimar-me". Ha deixat ben clar que se'n va del Girona "agraït i orgullós" d'haver "contribuït" a acabar deixant el club a la Primera Divisió, i també ha recordat que tot i haver "sacrificat" una temporada de la seva carrera esportiva en la que pràcticament no ha jugat, l'any "ha merescut la pena" amb l'històric ascens a la màxima categoria. "Ni el més optimista s'hauria imaginat quan vaig arribar aquí a Tercera que el Girona seria algun dia de Primera", ha dit.

També ha explicat que la seva intenció és la de seguir jugant, tot i que encara no té gens clar quin serà el seu destí, encara que no descarta en un futur tornar al Girona. "El club sempre m'ha deixat la porta oberta per tornar. Com diu el tòpic, espero que això no sigui un adeu per sempre sino un fins aviat".