Bengales comissades, ultres amb pedres i venda il·legal d'entrades

En partits puntuals, la policia fa actuacions que no trascendeixen

19.06.2017 | 07:05
Bengales comissades, ultres amb pedres i venda il·legal d'entrades

Per norma general, a Montilivi no hi ha incidents. Però, com afirmen els Mossos, en partits puntuals com el de l´ascens contra el Saragossa «van passar moltes coses que no van transcendir». Es van requisar bengales, es va actuar contra la venda il·legal d´entrades i també es va evitar que un grup d´ultradreta armat amb pedres pogués dur a terme una agressió.

«No haver trobat qui va tirar l´ampolla en el Girona-Lugo és un fracàs»

Montilivi és, segons els Mossos, un estadi «segur». I la del Girona, una afició «tranquil·la», sense seguidors radicals més enllà de grups que s´han pogut «eradicar» gràcies a la «tolerància zero» com el Comando Gerona o Gerunda Sud. Per al sotsinspector Albert Mendoza, però, hi ha una espina clavada: no haver pogut trobar la persona que va tirar una ampolla d´aigua a l´assistent en el temps afegit del Girona-Lugo, que va acabar comportant la clausura d´una part de la grada. «L´UCO l´instal·la la Lliga. Tenim 22 càmeres, sis d´elles Domus, amb visió de 360 graus.

El problema és que hi ha alguna zona morta a l´estadi, i just una és on hi havia aquest aficionat. Vam veure com sortia l´ampolla però no qui la tirava. Gràcies a la col·laboració de la gent vam acabar disposant d´una foto, però com que aquesta persona no consta als arxius policials, i ningú ens l´ha identificat, no sabem qui és», explica Mendoza, que ho considera «un fracàs» en l´aspecte professional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema