Per norma general, a Montilivi no hi ha incidents. Però, com afirmen els Mossos, en partits puntuals com el de l’ascens contra el Saragossa «van passar moltes coses que no van transcendir». Es van requisar bengales, es va actuar contra la venda il·legal d’entrades i també es va evitar que un grup d’ultradreta armat amb pedres pogués dur a terme una agressió.

«No haver trobat qui va tirar l’ampolla en el Girona-Lugo és un fracàs»

Montilivi és, segons els Mossos, un estadi «segur». I la del Girona, una afició «tranquil·la», sense seguidors radicals més enllà de grups que s’han pogut «eradicar» gràcies a la «tolerància zero» com el Comando Gerona o Gerunda Sud. Per al sotsinspector Albert Mendoza, però, hi ha una espina clavada: no haver pogut trobar la persona que va tirar una ampolla d’aigua a l’assistent en el temps afegit del Girona-Lugo, que va acabar comportant la clausura d’una part de la grada. «L’UCO l’instal·la la Lliga. Tenim 22 càmeres, sis d’elles Domus, amb visió de 360 graus.

El problema és que hi ha alguna zona morta a l’estadi, i just una és on hi havia aquest aficionat. Vam veure com sortia l’ampolla però no qui la tirava. Gràcies a la col·laboració de la gent vam acabar disposant d’una foto, però com que aquesta persona no consta als arxius policials, i ningú ens l’ha identificat, no sabem qui és», explica Mendoza, que ho considera «un fracàs» en l’aspecte professional.