Un gol d'Ager Aketxe al minut 64, gràcies a un gran xut llunyà des d'uns trenta metres que va trobar la col·laboració del porter Dani, qui es va confiar amb un excés de vista, va donar al Cadis el gol del triomf davant el Tenerife en l'anada de la segona eliminatòria de promoció a la Lliga Santander. L'equip local es va fer mereixedor del triomf amb un joc ràpid i intens al segon temps que va desestructurar en algunes fases del joc els visitants.

La primera part va resultar equilibrada, tot i que el Cadis va sortir fort en la pressió en els primers minuts. Al minut 13, el col·legiat va anul·lar un gol als locals a la sortida d'un córner en interpretar que abans hi havia hagut falta d'Aridane sobre el seu marcador. Posteriorment, sobretot a partir del minut 20, tots dos equips es van mostrar respectuosos, fixant-se sobretot a no cometre errors.

En la segona part, el Cadis va tornar a sortir fort i, fruit d'això, va començar a tenir ocasions. Álvaro, va disparar des de la frontal i Dani Hernández va enviar amb dificultats a córner (minut 47). Al minut 64, el Cadis va fer l'únic gol del partit, en un xut llunyà d'Ager Aketxe. Al minut 86, en la millor ocasió de Tenerife, l'hondureny Anthony Lozano va xutar amb potència des de la frontal i la pilota va anar molt a prop del pal.