Cristian Portugués, 'Portu', serà del Girona fins el 30 de juny del 2021 després de l'ampliació de contracte que el club blanc-i-vermell va anunciar el dijous a mitja tarda. Avui al migdia d'ha escenificat aquest acord en una roda de premsa en la que el futbolista ha estat acompanyat del director general, Ignasi Mas-Bagà, i el director esportiu, Quique Cárcel. El murcià, entre d'altres coses, ha dit que l'entesa ha estat "bastat ràpida" i que se sent "molt feliç" al poder seguir "molts anys" a Montilivi.

Perquè aquesta sempre ha estat la seva intenció. Tot i l'interès d'altres clubs en fitxar-lo, el que ell ha atribuït simplement a "rumors", Portu ha confessat que en ment només té vestir la samarreta blanc-i-vermella. "Espero que el meu futur aquí sigui ben llarg. Tinc ganes de seguir fent història aquí i mai he tingut cap dubte de continuar al club. M'hi sento a gust i des del primer dia tothom m'ha acollit molt bé".

Ha recordat que un any després de "patir" un descens a Segona B amb l'Albacete, viu una situació idíl·lica. "Vinc de celebrar un ascens a Primera, he viscut una gran temporada i ara m'han renovat el contracte. No puc demanar més. Estic a l'equip on m'estimen i tinc ganes de seguir-hi durant molt de temps", ha dit.

La renovació de Pere Pons

Quique Cárcel ha dit estar molt "satisfet" i també "content" per haver retingut Portu durant unes quantes temporades. Ha parlat d'un jugador "important" que ha "rendit" i també "crescut" aquest últim any a Girona i que s'ha de convertir en un "referent" de la plantilla en el futur més immediat. Ha explicat que l'ampliació de contracte del murcià ha estat bàsicament per "una perspectiva de rendiment" i no pas "per l'interès d'altres clubs" i en aquest sentit ha confessat que el club treballa en renovar d'altres futbolistes. És aquí on ha aparegut el nom de Pere Pons.

"En Pere mereix un reconeixement com Portu i ens agradaria que creixés juntament amb nosaltres durant molt de temps. Acaba contracte aviat (el 30 de juny del 2018) i volem que continuï, però això és una entesa entre dues parts. Espero que es faci més aviat que no pas tard, però això no vol dir que tinguem notícies del tema ben aviat".