Des que el Girona va fer el salt a Primera de manera matemàtica que no ha passat un dia sense que la premsa, nacional i internacional, de la mà de la rumorologia inherent a les xarxes socials, col·loqui un munt de jugadors a l'òrbita del club de Montilivi. L'últim d'ells és el de Nicolas Pépé, un jove davanter de 21 anys (en farà 22 al setembre) que milita a l'Angers francès. Després de 33 partits i 3 gols a la màxima categoria, la seva sortida sembla cantada. Tothom li atribueix un gran potencial i ja hi ha uns quants clubs que han preguntat per ell.

El rotatiu francès L'Équipe publicava ahir que fitxar Pépé, amb contracte vigent, costa uns 10 milions d'euros. Deia el diari que hi ha equips com el Lille que li van al darrere, però que no arriben a aquesta quantitat. Sí el Newcastle i el Watford anglesos. Però també el Manchester City, l'últim que ha entrat a la subhasta. Els citizens, això sí, tenen un pla: consideren que l'atacant podria triomfar el dia de demà a la Premier, però volen que abans agafi experiència en una competició d'alt nivell. I és aquí on entraria la seva cessió a Girona. Per tant, si Pépé accepta la proposta del City, serà perquè dona llum verd al fet de jugar una temporada a Montilivi sota les ordres de Pablo Machín. Explicava també L'Équipe que segurament avui, i si no durant aquesta setmana, es resoldria el seu futur.

Nascut a la localitat francesa de Mantes-la-Jolie, prop de París, Pépé sempre ha jugat al seu país de naixement (Poitiers, Orléans i Angers) però va decidir representar Costa d'Ivori pels seus orígens. Ha estat internacional en sis ocasions. Aquesta temporada ha estat subcampió de la Copa de França.