L'anunci de divendres a la nit que tots els abonats, encara que ja tinguin el carnet domiciliat, haurien de passar per les oficines del club per a omplir i signar un document d'acord amb l'actual legislació europea, va generar incertesa entre els socis durant el cap de setmana. Alguns no acabaven d'entendre per què havien de presentar-se al camp si ja tenien el pagament bancari domiciliat i molts també es preguntaven com és que el Girona anunciava aquest requeriment precipitadament abans de fer públics els preus dels carnets per a la temporada vinent a Primera. Tot plegat va fer que ahir a Montilivi es veiessin les primeres cues del curs 2017-18. No van ser aglomeracions exagerades com en d'altres ocasions però sí que hi va haver moments amb cap a una trentena d'abonats esperant pacients, primer per informar-se i després per entregar el document omplert. Des del club el missatge és clar: és la normativa bancària europea la que obliga omplir i signar físicament aquest document (SEPA). El termini per entregar-lo acaba el 30 de juny i a partir del dia 7 de juliol es començaran a girar els rebuts. El fet de domiciliar el pagament evita, això sí, les cues posteriors ja que el soci s'assegurarà la seva localitat i el carnet li serà enviat a casa.

El president Delfí Geli ja va revelar fa uns dies que el preu dels abonaments s'apujaria una mica però que no seria res desorbitat. En aquest sentit, el club té previst llançar la nova campanya en els propers dies. L'ascens a Primera ha generat una fal·lera pel Girona mai vista, com ja va es va demostrar durant les celebracions a la plaça del Vi i a la Copa. La ciutat i la demarcació s'han bolcat amb l'equip i estan d'allò més il·lusionats amb el fet de veure futbol de la màxima categoria. En aquest sentit, el club ja va tallar aquesta primavera l'aixeta de nous socis un cop es va arribar als 7.000. Tot i això i amb vistes a una possible ampliació de l'estadi en cas d'ascens, com així ha estat, el Girona va llançar el carnet de Fan. El nou aforament que tindrà l'estadi (de cap a 13.000 localitats) permetrà tornar a obrir l'aixeta dels nous abonaments. La campanya del carnet de Fan, encara vigent, està tenint molt d'èxit entre els aficionats que tenen intenció d'abonar-se el curs vinent. I és que el carnet de Fan permet tenir prioritat en la llista d'espera per ser nou soci del Girona, entre d'altres beneficis.

El mateix comunicat que anunciava l'obligatorietat d'acostar-se físicament a Montilivi per entregar el document de la domiciliació signat, el Girona feia públics alguns detalls més de les condicions de la nova temporada a Primera. Així, una de les novetats és que no hi haurà carnets d'empresa. El club només expedirà carnets nominals i, per tant, aquells socis que tinguin un o més abonaments a nom d'una empresa han de passar per les oficines per canviar-lo i regularitzar les dades. A més a més, la temporada que ve, i d'acord amb les normes de seguretat de la La Lliga, tampoc serà possible que una persona tingui diversos abonaments al mateix nom. El club també insta els socis afectats per aquest cas a acostar-se a Montilivi per fer el canvi de nom.

Un dels avantatges que tindrà el nou carnet per al curs 2017-18 serà el descompte del 10% que s'aplicarà a les famílies. Els beneficiaris d'aquest descompte seran les famílies amb com a mínim 4 abonats i sempre amb un menor en la unitat familiar, que presentin el llibre de família. El vincle familiar ha de ser per descendència (pares-fills o avis-nets). Els interessats a beneficiar-se d'aquesta rebaixa han de passar per les oficines abans del dia 30 d'aquest mes.