Amb la voluntat de créixer qualitativament i de convertir-se en un referent a les comarques i també en l'àmbit català, ahir es va presentar la segona edició del Campus Girona FC. Sota la tutela de Jordi Guerrero, segon entrenador del Girona, i Carles Planchart, tècnic assistent del Manchester City, el campus donarà la setmana que ve el tret de sortida a Torres de Palau. L'edició d'enguany compta amb la novetat principal d'una segona seu, a Blanes a la Ciutat Esportiva, on els interessants també podran gaudir i practicar l'esport durant tot el mes de juliol. Els participants, entre 250 i 300 a Girona i unes miques menys a Blanes, rebran puntualment i per sorpresa visites de convidats de luxe, com seran les d'alguns jugadors del Girona i del cos tècnic del conjunt blanc-i-vermell. Ni Guerrero ni Planchart van voler confirmar cap altra visita -l'any passat Pep Guardiola estava anunciat però al final no hi va poder anar- però van anunciar sorpreses «agradables». Sigui com sigui, Guerrero recordava que amb la presència de jugadors i tècnics del Girona, els participants ja comptarien amb «convidats de Primera Divisió».

Tres objectius es plantegen els organitzadors del campus. El principal, lògicament és el lúdic, que la mainada «gaudeixi» i s'ho passi bé. En aquest sentit, un bon senyal és que molts participants repeteixen de l'edició de l'any passat. Un altre dels punts pel qual aposten els padrins és «acostar el món del futbol professional» als nens. «Volem transmetre la nostra experiència i segur que el món professional quedarà plasmat al campus», assegurava Planchart.

Finalment, i de la mà del club, l'expansió a Blanes permet fer del campus un vector que connecti el Girona amb les comarques. En aquest sentit, Planchart va revelar que s'està intentant créixer encara més amb vista al futur. «Si tot va bé podrem créixer més i obrir noves seus. Estem mirant a la zona nord, cap a l'Empordà i també a cap a la Plana de Vic. És important expandir el club».