En comptagotes i sense anar per feina. Així està desgranant el Girona el seu calendari de pretemporada. L'última píndola d'informació arribava ahir a mitja tarda, quan es coneixia la identitat del tercer rival de preparació dels homes de Pablo Machín. Es tracta d'un històric en hores baixes com ho és el Nottingham Forest. L'equip, campió de la Copa d'Europa en dues ocasions i que va viure la seva època daurada a la dècada dels setanta i vuitanta, milita actualment a Championship, la segona categoria anglesa. El matx es jugarà el dimarts 25 de juliol a l'estadi City Ground i començarà a tres quarts de vuit del vespre, hora local.

Serà el primer dels dos partits que el Girona disputarà durant la seva estada de preparació a la ciutat esportiva del Manchester City. L'equip s'hi traslladarà del 20 al 28 del mes vinent. Allà s'enfrontarà al Nottingham el dia 25, mentre que el 27 (a partir de les 7 de la tarda) es veurà les cares amb l'Oldham Athletic, d'una categoria més baixa (League One, la tercera divisó del país).

A part d'aquests dos amistosos confirmats, el club anunciava uns dies enrere un altre partit per aquest estiu. Aquest, això sí, ja serà a terres catalanes. Serà el dimarts 1 d'agost al Nou Estadi Municipal de Palamós. El rival, també anglès: el Brighton & Hove Albion, que aquesta propera temporada militarà a la Premier League, la màxima categoria.