El Girona començarà la seva primera aventura a la màxima categoria jugant dos partits consecutius a l'estadi de Montilivi, el cap de setmanan del 19/20 contra l'Atlètic de Madrid i una setmana després rebent el Màlaga, després del sorteig que s'ha fet aquest migdia a la seu de la federació espanyola Las Rozas. El primer desplaçament serà la tercera jornada, 9/10 de setembre, a Bilbao per jugar a San Mamés contra l'Ahtletic Club.

En un primer moment, el sorteig havia decretat que el Girona comencés la lliga al camp de l'Atlètic de Madrid, però com que els "matalassers" no tindran el seu nou estadi, Wanda Metropolitano, preparat el partit es jugarà a Montilivi invertint l'ordre. A principi d'estiu, el Gironas s'havia plantejat demanar també a la federació començar jugant fora de casa, però avui el president del club, Delfí Geli, ha confirmat que no ho varen acabar fent perquè "les obres van a bon ritme i Montilivi estarà preparat rebre l'Atlètic d'aquí a un més". Geli no preveu que hi hagi problemes perquè ben aviat estiguin col·locades les noves qiue ampliaran la capacitat de l'estadi gironí fins als 13.500 espectadors. Això sí, Montilivi encara no tindrà enllestida la seva nova il·luminació i, per això, els dos partits contra l'Atlètic de Madrid i el Màlaga s'hauran de jugar amb llum natural (el club preveu que comencin a les quatre o a les cinc de la tarda).

Més enllà de la primera jornada, quan el Girona rep l'Atlètic i el Barça , els gironins no coincidiran jugant com a locals en els mateixos caps de semtana que el blaugrana juguin al Camp Nou que també era un dels detalls del calendari que desitjava el Girona.

Pel que fa als duels contra Barça i Madrid les visites dels dos grans a l'estadi de Montilivi arribaran ben aviat. En la sisena jornada de lliga, 23/24 de setembre, el Girona rebrà el Barça, i un més després, en plenes Fires de Sant Narcís, serà el torn del Madrid (28/29). Finalment, el Girona acabarà la seva primera aventura a Primera Divisió al camp del Las Palmas.