«És una equipació perfecta per jugar a Primera» o bé «m'encanta el detall de les coordenades a la part interior del coll». Les primeres impressions dels seguidors del Girona a les xarxes socials al veure la nova equipació per debutar aquesta temporada a l'elit van ser molt satisfactòries. Òbviament cadascú amb els seus gustos i amb detalls que voldria canviar, però la impressió general va ser magnífica i la samarreta va tenir una gran rebuda entre els aficionats. Tant és així, que en alguns establiments ja hi ha llista d'espera per aconseguir-ne una.

Amb la campanya «Una samarreta per a la història», el club posa avui a la venda l'equipació sencera, que consta de la samarreta blanc-i-vermella amb detalls grocs al coll i a les mànigues, els pantalons vermells amb una fina ratlla negra a la part inferior i les mitjetes, de color negre amb una gruixuda franja vermella a la part superior i amb les inicials del club. Potser aquesta última part va ser la que va generar més discrepàncies (que no van ser gaires), ja que els seguidors suggerien que de color vermell hagués creat encara més impressió.

El club va informar que el disseny és exclusiu del Girona per Umbro que, per primer cop, vestirà el Girona aquesta temporada. L'equipació ja està en venda a la pàgina web del club i la samarreta té un preu de 65 euros (60 en la talla pels nens), els pantalons valen 25 euros (20 els dels nens) i les mitgetes, 15 euros (12 pels nens). Uns 150 aficionats van comprar la samarreta abans fins i tot que es donés a conèixer el model, en una prevenda que va fer el club. Al mateix temps, aquest va informar que els 50 primers que van fer la comanda la van rebre ahir mateix al seu domicili.

Identificats amb la ciutat

Els detalls al coll i a les mànigues també són significatius. La senyera no podia faltar-hi, es troba a la part frontal, a l'altura de la pelvis. A la zona del clatell hi ha la inscripció de l'any de fundació del club, «Des del 1930», i a la part inversa, és a dir, per la part interna de la samarreta de la zona del coll, s'hi poden llegir unes coordenades (41.9612º N, 2.8284º E), que és la localització geogràfica de l'estadi de Montilivi. Respecte a com vestirà la temporada que ve a Primera el Girona, falta saber tant la indumentària dels porters com la segona i la tercera equipació de l'equip gironí.