El Girona va disputar ahir al matí un partit d'entrenament a porta tancada a les instal·lacions del Huddersfield Town de la Premier League, situades a prop de la Ciutat Esportiva del Manchester City. L'equip de Pablo Machín es va veure superat per la mínima (1-0) gràcies a un gol de Kasey Palmer a la primera part. El club no havia anunciat aquest partit perquè no li donava oficialitat. Per al Girona, l'estrena real dels partits amistosos de pretemporada no arribarà fins dimarts, quan jugui al camp del Nottingham Forest (20.45, hora catalana).

Aquest duel ja el podrà jugar, si el tècnic ho estima oportú, l'últim fitxatge, Christian Stuani, que estava previst que ahir a la nit s'incorporés a l'estada a Manchester. Després de tancar el seu fitxatge divendres a Barcelona, Stuani va tornar ahir a Anglaterra. Pablo Machín preveu que avui ja pugui disposar de l'exdavanter del Middlesbrough per anar-lo integrant al grup. La seva arribada és important perquè tot just és el primer reforç ofensiu després de la marxa de Sandaza a Qatar, Longo de retorn a l'Inter, Cristian Herrera al Lugo, i Felipe al Sabadell.

El mercat de fitxatges en clau Girona continua pendent de l'equatorià Felipe Caicedo, que no s'entrena amb els seus companys de l'Espanyol, tot i que ahir va estar treballant en privat a les instal·lacions del club. Si primer era el Fenerbahçe qui semblava que es podria endur el futbolista pagant un traspàs als blanc-i-blaus, ahir Marca apuntava l'interès del Lilla. Fa una setmana es donava per feta la seva cessió al Girona, però l'operació s'ha refredat (i es dona per gairebé descartada) per l'alta fitxa del davanter, inassumible pel conjunt de Montilivi. A més a més Caicedo, que en un primer moment havia prioritzat seguir a LaLliga i, si podia ser, a prop de Barcelona, on té instal·lada la família, ara està obert a rebre qualsevol proposta. I tampoc descarta seguir a l'Espanyol.

L'equatorià va quedar fora de la gira per Indonèsia d'aquesta setmana per tal que resolgués el seu futur, però aquest continua a l'aire set dies després.