L'estrena del nou Girona de Primera divisió ha acabat amb derrota (2-1) al camp del Nottingham Forest de la Segona divisió anglesa. Com se sol dir en aquests casos, ha sigut un típic partit de pretemporada, amb molts canvis, del qual poques conclusions se'n poden treure. Pablo Machín ha fet jugar 15 futbolistes, quedant fora del partit Bounou, Carles Planas, Juanpe i Sergi Álamo.

El primer onze del Girona ha estat format per Gorka, Maxi Villa, Alcalá, Bernardo, Kiko Olivas, Aday, Pere Pons, Eloi, Granell, Borja García i Stuani. També han acabat jugant Cesc Clotet, Ramalho, Portu i Andrés Romero. Precisament aquest últim ha sigut l'encarregat d'avançar els gironins al minut 34, rematant de cap una excel·lent jugada de Portu. Amb 0-1 s'ha arribat al descans.

A la segona part Iraizoz ha sigut un dels protagonistes amb un parell de bones aturades. Al minut 65, però, no ha pogut evitar l'empat local, obra de Velios. Aquest mateix jugador ha fet el 2-1 definitiu dos minuts després, aprofitant un penal comès pel jugador del Peralada Cesc Clotet. El Girona ha intentat buscar l'empat però el marcador ja no s'ha tornat a moure. El proper partit amistós del Girona serà dijous al camp de l'Oldham (20.00, hora catalana)