Un dia després d'anunciar-se el seu fitxatge, el migcampista de doble nacionalitat francesa i algeriana ja es va entrenar amb els seus nous companys del Girona a la ciutat esportiva del Manchester City. Han estat dos dies molt intensos per a Farid Boulaya, que dimarts arribava a Barcelona, passava la revisió mèdica i aquella mateixa nit volava cap a Manchester per afegir-se a l'estada de l'equip a terres britàniques. Ell mateix, a les xarxes socials, ja va compartir una foto des de l'habitació de l'hotel.

Ara, Boulaya ja treballa amb els seus nous companys i avui ja podria disfrutar dels seus primers minuts com a jugador del conjunt gironí. Dimarts passat, en el partit que el Girona va perdre contra el Nottingham Forest (2-1), ja es va poder veure el debut dels nouvinguts Gorka Iraizoz, Bernardo, Carles Planas i Stuani, mentre que el porter José Aurelio Suárez no va jugar. Avui, podria debutar al costat de l'exjugador del Bastia que, recordem, arriba després de superar dues greus lesions al genoll.

És per aquest motiu que la pretemporada és molt important per a Boulaya. Fa molts mesos que no competeix, que no juga cap partit, i necessita agafar el ritme i la confiança necessària per jugar a Primera Divisió. El migcampista va passar la revisió mèdica però ara ha d'agafar el to adequat per lluitar per un lloc a l'onze titular de l'esquema de Pablo Machín.

Podria tenir els primers minuts avui el darrer fitxatge del Girona contra l'Oldham Athletic, en l'últim partit amistós que disputarà l'equip gironí a Anglaterra abans de tornar, demà, cap a terres catalanes.

Olivas segueix pendent del futur

El central andalús sap que no compta pel club per aquesta temporada a Primera Divisió però encara no ha formalitzat la seva sortida de Montilivi. Kiko Olivas té propostes que li arriben des de Valladolid i des de Cadis, però el fet d'haver de rescindir el seu contracte amb el Girona i arribar a un acord al club està allargant una marxa anunciada. Mentrestant, el d'Antequera fa vida normal amb l'equip a Manchester, entrenant-se com un més i, fins i tot, va ser titular en el partit contra el Nottingham i avui podria tornar a tenir minuts.