El nou Peralada Girona B continua avançant en la confecció de la seva nova plantilla i si, dijous, s'anunciava l'arribada del central Èric Montes (Barça junvenil) ahir li va tocar el torn a Bambo Diaby. El central senegalès, de 19 anys, prové de l'equip sub-19 de la Sampdòria, i a Itàlia tambe té experiència amb el Mantova (Sèrie C), on va jugar la segona volta de la passada temporada cedit per la Sampdòria. A Girona, Bambo Diaby també arriba cedit pel club genovès.

Nascut al Senegal, Diaby va arribar a Mataró amb 4 anys i va jugar amb diferents equips de futbol catalans abans de fer el salt al futbol italià. A Catalunya, Bambo Diaby va jugar amb equips com el Cerdanyola, la Fundació Sánchez Llibre, el Vilassar de Mar, el Premià, el Badalona i el Cornellà.

A Peralada, Diaby és la sisena incorporació de l'equip que entrenen Arnau Sala i Xavi Punsí. Els altres cinc són Èric Montes (Barça juvenil), Iu Ranera (Leganés B), Kevin Soni (Girondins) i els dos uruguaians del Nacional de Montevideo, Andres Romero i Maxi Villa, que estan fent la pretemporada amb el primer equip del Girona a Manchester. Respecte a la plantilla de la passada temporada continuen Gianni Cassaro, Richy Paz, Vallho, Pablo Carbonell, Seri Álamo, Jorge Sureda, Víctor Alonso, Xavi Boniquet, Serrano Javi Sánchez, Coro, Clotet i Konaré.