A poc a poc i bona lletra. El Girona s'està agafant amb calma l'anunci oficial de les arribades dels quatre cedits pel Manchester City. Si ahir a la nit, el club va anunciar el retorn de Pablo Maffeo i avui ha fet mateix amb el migcampista català Aleix Garcia, el brasiler Douglas Luiz i el colombià Marlos Moreno. El club de Montilivi ha anat fent públiques les tres cessions aquest migdia, amb una hora de diferència entre cadascuna, i així Alex Garcia, Douglas Luiz i Marlos Moreno jugaran avui contra el Brighton a Palamós (20.00).

Aleix Garcia (Ulldecona, 1997) és un migcampista de notable qualitat tècnica a qui Pep Guardiola va fer debutar a la Premier Leagu amb el primer equip del City el passat setembre en un partit contra el Bournemouth, però la temporada anterior ja havia jugat a la FA Cup en un duel contra el Chelsea. Sense lloc a l'equip anglès, Aleix García jugarà cedit una temporada al Girona amb qui ja s'entrena des de fa molts dies.

Douglas Luiz és un migcampista de 19 anys per qui el City ha pagat 14 milions d'euros al Vasco de Gama aquest mateix estiu. Considerat una de les grans promeses del futbol brasiler és una habitual de les seleccions canarinhes inferiors i la temporada passada va jugar molts partits a Primera amb el Vasco de Gama. Igual que Aleix Garcia fa setmanes que s'entrena a les ordres de Pablo Machín.

Marlos Moreno és un davanter de 20 anys que, després de destacar amb l'Atlético Nacional de Medellín amb qui va guanyar la Copa Libertadores del 2016, va fitxar pel Manchester City. En la seva primera temporada a Europa, Marlos Moreno va jugar cedit al Deportivo de la Corunya, cap gol en 19 partits, i ara encadenarà la seva segona cessió a la Primera Divisió espanyola jugant amb el Girona amb qui s'entrena des de fa setmanes.