Cues per un seient a Montilivi

L'obertura del termini perquè els titulars del carnet «Girona FANS» es facin abonats genera molt moviment a les taquilles de l'estadi i torna a deixar clar que la temporada de l'estrena a Primera Divisió desperta molta expetcació entre els aficionats

04.08.2017 | 07:29
Cues per un seient a Montilivi

D'aquí a només quinze dies, el dissabte 19 d'agost, el Girona s'estrenarà a Primera Divisió i rebrà l'Atlètic de Madrid en un estadi de Montilivi que, en una contrarellotge aparentment ben programada, es prepara per al salt amb la col·locació de la nova gespa i la instal·lació de les grades supletòries a gol nord i a preferent que aixecaran l'aforament de l'estadi fins a les 13.500 localitats. És a dir 4.300 seients més dels que hi havia la passada temporada quan, amb l'equip buscant l'ascens i 7.000 socis, el club es va quedar sense marge per fer nou abonats i, amb prou feines, també per vendre entrades. Llavors, un cop tancada la possibilitat de fer-se soci, el Girona va treure el carnet «Girona FANS» Per 50 euros, els aficionats accedien a alguns avantatges a l'hora de comprar entrades i, sobretot, adquirien un dret preferencial per fer-se socis en cas de pujar. Els «Girona FANS» es podrien fer abonats abans que la resta d'aficionats. I el moment va arribar ahir. En el primer dia que es podien donar d'alta com a socis, hi ha una mica menys de dos milers de titulars del carnet «Girona FANS», Montilivi es va omplir de cues de gent per abonar-se en una mostra que, encara que no s'hagi marcat cap objectiu, el club de Montilivi té a l'abast arribat als 9.000 socis en la seva primera temporada a la màxima categoria.

El Girona no ha fet públic la xifra en què tallaria, en cas d'arribar-s'hi, les altes de nous abonats ara que té un estadi amb capacitat per a 13.500 persones. La temporada passada ho va fer quan va superar els 7.000 socis en un estadi que tenia 9.200 localitats. La intenció del club és no omplir l'estadi totalment amb abonats sinó tenir marge per vendre entrades, a més de poder complir amb els seus compromisos publicitaris i institucionals. Per llei, el Girona també està obligat a guardar un percentatge d'entrades per a l'afició rival. Segons havia anunciat el club, ahir només podien abonar-se els «Girona FANS» amb número de carnet entre l'1 i el 500, la resta els toca entre avui i dijous vinent, però ni aquesta separació per dates ni la possibilitat de donar-se d'alta a través de la pàgina web van impedir que ahir es formessin cues a Montilivi. Pel que fa a les noves altes de socis, aficionats que la temporada passada no eren abonats ni tenien el carnet de «Girona FANS», el període per intentar aconseguir un seient a Montilivi per veure el Girona a Primera Divisió començarà el divendres 11 d'agost. Aquest cop sí que només de forma presencial a Montilivi. Les cues d'ahir a l'esplanada de davant l'estadi eren, bàsicament, per fer-se socis però a les taquilles també es venien entrades del partit contra el Manchester City corresponent al Trofeu Costa Brava. Fins ahir, les entrades només estaven a la venda per socis, però avui ja es començaran a vendre pe al públic en general. Els preus són els mateixos per a socis o no socis: gol (vint euros), preferent (trenta) i tribuna (quaranta-cinc). El club va avançar ahir mitja hora el partit contra el Manchester City que es jugarà a les sis de la tarda del dimarts 15 d'agost. El canvi és a petició de TV3 que farà el partit en directe.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema