Més minuts i més sensacions. El Girona va empatar a dos gols contra el filial del Barça en un partit marcat per la calor i per les rotacions que una vegada més va poder fer Machín, que va provar a tots els futbolistes disponibles menys Pablo Maffeo, amb petites molèsties musculars i el porter Gorka Iraizoz. L'equip, que ha dormit a Barcelona abans d'agafar avui un TAV cap a Madrid per fer camí cap a Puertollano, on jugaran contra el Getafe, va igualar davant un rival de Segona Divisió A.

El partit no va ser especialment vistós. Els 34 graus que picaven sobre la Ciutat Esportiva Joan Gamper no convidaven a fer gaires esforços físics per uns futbolistes que acusen la càrrega física de pretemporada. La possessió va ser molt repartida a la primera meitat, encara que els gironins tenien més la pilota i així ho van certificar també a la segona meitat. No obstant, el conjunt blaugrana va gaudir de les millors ocasions al primer temps, on es van avançar per dos gols a zero. La primera diana va ser obra del brasiler Vitinho, al minut 11, que aprofitant una pilota que venia rebotada de l'àrbitre, superava Bounou a l'u contra u. El Barça es mostrava més contundent a l'hora d'atacar i no va trigar en fer el segon. Encara abans de la mitja hora, Carles Pérez, en un contraatac, va tornar a superar Bounou després de fer una bona jugada individual. Un gol que va arribar després d'un córner a favor del Girona i d'una possible falta a Eloi Amagat a la frontal.

A l'últim quart d'hora del primer temps, el conjunt de Pablo Machín va fer un pas endavant i va retallar diferències a l'electrònic amb una diana de Soni, que va ser murri en aprofitar una greu errada del porter local Ortolà. Soni, juntament amb Bambo, són dos jugadors del Peralada que tant ahir com el dia del Brighton van mostrar molt bones sensacions. Del filial també van jugar Romero, Maxi Villa i Andzouana, aquest últim, autor d'un gran gol al segon temps.

A la represa, i sobretot a partir dels canvis introduïts per Machín, que va donar entrada a Douglas Luiz, Aleix Garcia, Bernardo o Stuani, entre d'altres, l'equip es va apoderar de la pilota i a més a més de trobar l'empat va tenir les seves opcions per guanyar el partit. Encara amb automatismes per ajustar, l'equip va moure bé la pilota, sobretot amb el trio Douglas Luiz-Aleix-BorjaGarcía al mig del camp que va entendre's molt bé en aquesta zona del terreny de joc. El gol de l'empat, obra d'Andzouana, va arribar a l'hora de joc i no va ser en combinació, si no en una bona jugada individual que el mateix jugador finalitzava amb un xut col·locat des de fora l'àrea que entrava per l'escaire. Sobretot als peus d'Stuani van néixer les ocasions més clares pel Girona per intentar remuntar el partit, però l'empat no es va moure.

Avui, contra el Getafe

La plantilla del Girona es va quedar a dormir a Barcelona per agafar aquest matí un tren cap a Madrid i posteriorment un autobús fins a Puertollano on, a partir de les set de la tarda, disputarà el cinquè amistós de la pretemporada contra el Getafe.