A l'espera de la confirmació oficial del fitxatge de Marc Muniesa, el Girona ha fet dues noves presentacions aquesta tarda al PGA Catalunya de Caldes de Malavella. El migcampista català cedit pel Manchester City, Aleix Garcia, i el mitjapunta francès Farid Boulaya, fitxat del Bastia, ha parlat per primer cop com a nous jugadors del Girona al costat d'un Quique Cárcel que, però, no ha volgut confirmar encara l'arribada de Marc Muniesa.

El jove Aleix Garcia ha admès que va parlar amb Pep Guardiola sobre la possibilitat de venir cedit a Girona i que l'actual entrenador del Manchester City li havia aconsellat fer el pas. «Pep Guardiola em va dir que l'opció de venir aquí era una bona oportunitat per continuar creixent», ha dit el migcampista de vint anys que veu el Girona capacitat per «ser la sorpresa de l'any» en la seva estrena a Primera Divisió.

Per la seva part, Farid Boulaya ha dit que «espero ajudar al màxim a l'equip marcant gols o fent que ho facin els companys». Boulaya que arriba a Girona després de jugar poc la temporada passada per culpa d'una greu lesió creu que arribarà «en poc temps al meu millor nivell, jugar partits serà la millor manera d'arribar-hi».