Carles Planas, inèdit fins ara en aquesta pretemporada, ha estat la principal novetat d'un onze novament experimental, el del Girona, que ha comptat amb la presència d'algun jugador del filial com Soni, Maxi Villa i Andrés Romero. Tot plegat, amb uns quants dels teòrics titulars a la banqueta i Marc Muniesa, el flamant fitxatge blanc-i-vermell, mirant-s'ho des de la graderia just una estona després de fer cursa contínua amb el preparador físic Jordi Balcells al damunt de la gespa del Municipal.

Ha estat l'Olot, que també segueix ultimant la seva preparació de cares al retorn a la Segona Divisió B, l'equip que ha saltat amb més empenta. Seva era la pilota durant els primers minuts mentre els de Machín s'ho miraven. Fruit d'aquest domini ha arribat la primera arribada dels locals. Ben aviat, al minut 2, quan Héctor Simón ha provat un xut que ha acabat marxant a córner després de tocar amb un defensa. Els de Martín Posse tenien la pilota. La remenaven d'un costat a l'altre. I el Girona, s'ho mirava. Fins que abans dels deu minuts ha decidit prémer l'accelerador. No li ha costat gaire per començar a generar perill.

Primer, al 9, quan Portu ha obligat al porter Ginar ha refusar un xut després d'un contracop conduït pel murcià. Al 12, els dos protagonistes s'han tornat a trobar. Aquest cop, la rematada de Portu ha estat amb el cap i Ginard, ha atrapat la pilota sense massa dificulats.

Ha estat llavors quan el partit ha viscut un parèntesi. Breu, però intens. Abel Solé, titular aquesta tarda, ha rebut un sentit homenatge per les 12 temporades que ha estat al club, just abans de ser substituït i penjar definitivament les botes. Al mig del camp, se li ha fet entrega de diversos obsequis, com un ram de flors a mans de la seva parella, una placa commemorativa, un braçalet de capità honorífic i també un pin d'or del club garrotxí. Tot, abans de ser rellevat per Jordi Masó, acompanyat cap a la banda per l'aplaudiment del més del miler d'espectadors que s'ha citat a l'estadi.

S'ha reprès el matx i llavors ha estat el Girona el que ha decidit portar la batuta. Tampoc sense massa intensitat, ni amb un domini aclaparador, però l'equip de Machín ha fet seva la possessió i ha arribat en un parell d'ocasions amb una mica de perill a la porteria contrària. Abans de la mitja hora, Boulaya ha provat un xut que ha marxat fora. Pocs minuts més tard, i després d'una bona combinació, Granell ha engaltat la pilota fent aparèixer, un cop més, Ginard. A l'altra camp, l'acció amb més cara i ulls ha estat una bona passada a l'espai per a Marc Mas a la qual el davanter no hi ha arribat per ben poc. Bounou s'ha anticipat a temps i ha evitat qualsevol mena de perill.

Poc ha canviat el panorama a la segona meitat. Álamo ha entrat per Planas, a qui li falta encara agafar el ritme i el Girona, ha seguit jugant a batzegades, sense massa intensitat i intentant portar el ritme. Més inensitat li ha posat l'Olot, que s'ha encarregat de generar les ocasions en els primers 20 minuts de la represa. Al 54, Marc Mas ho ha provat des de fora de l'àrea però el seu llençament ha sortit una mica desviat. I al 65, ha estat Héctor Simón, a qui tampoc li ha somrigut massa la fortuna. Poc després, una incursió de Nacho Pérez per la banda dreta ha obligat a Bounou a treure el peu. Han sigut els millors minuts dels de Martín Posse.

Ha semblat reaccionar el Girona al 69. Més li valia, perquè fins llavors havia estat bastant desaparegut el conjunt de Pablo Machín. Portu, un dels més actius, s'ha tret de la màniga una bona centrada des de la banda dreta que ha trobat Andzouana al segon pal. La rematada d'aquest, poc després de saltar a la gespa, s'ha estavellat amb el lateral de la xarxa. Molt bona també ha estat l'acció que ha generat l'Olot al 73. Bon contracop dels locals, en el que Nacho, des de la dreta, ha provat una passada que s'ha passejat per l'àrea sense que Marc Mas hi arribés i amb Bounou ja venut.

Un xut potent d'Aleix Garcia que ha rebutjat Ginard ha estat l'única acció d'un últim quart d'hora bastant ensopit, en el qual Machín no ha volgut moure més la banqueta, pensant ja demà en l'amistós al camp del Reus. Sí que ho ha fet Posse, que ha aprofitat la segona meitat per fer un munt de canvis. Al final, un empat que no millora els números del Girona d'aquesta pretemporada. Són set els partits que ha jugat l'equip blanc-i-vermell i només una victòria la que ha aconseguit: 1-2 al camp de l'Oldham.

Olot: Ginard, Jose, Barnils, Blázquez, Bigas, Abel, Guzmán, Héctor Simón, Marc Mas, Nacho Pérez i Pedro del Campo. També han jugat: Masó, Roger, Alfredo, Toril, Micaló, Pujadas, Uri Santos.

Girona: Bounou, Maxi Villa, Jonás Ramalho, Andrés Romero, Kiko Olivas, Carles Planas, Aleix Garcia, Àlex Granell, Portu, Boulaya i Soni. També han jugat: Álamo, Andzouana.

Àrbitre: Pere Barceló Roca. Ha amonestat Bigas (Olot);

Estadi: Municipal d'Olot. 1.250 espectadors.