Només dos canvis va fer ahir Pablo Machín, que es va reservar uns quants futbolistes per fer-los jugar avui 90 minuts a Reus. Segueix fent provatures l'entrenador del Girona, una mica «preocupat» per la falta de gol i la poca sensació de perill que desprèn el seu equip, i que segueix esperant els fitxatges que acabin de completar la seva plantilla. Anit, després d'empatar a zero al camp de l'Olot, va admetre que de poc li va servir el partit, recordant que encara és aviat per comprovar si els blanc-i-vermells seran o no capaços de plantar cara en una categoria tan exigent com ho és la Primera Divisió.

«La veritat és que no m'ha servit per treure massa conclusions. Alguns jugadors han acumulat minuts i la idea és que demà (avui per al lector) ho facin la resta», deia Machín per obrir foc, abans de dir que el Girona segueix «progressant» en l'aspecte físic, admetent, això sí, que pel que fa al joc i al sistema tàctic «encara no es pot veure gran cosa» per culpa d'un seguit de «circumstàncies que serien massa llargues d'enumerar».

També va mostrar-se «preocupat» en veure que el seu equip no només no marca gols, sinó que li costa un munt generar ocasions. Per solucionar-ho, demana temps i també reclama fitxatges. «Estem a l'espera que arribin cares noves. Ens queden encara dos partits, hem d'esperar a veure què som capaços de fer», va dir, si bé no va amagar que «ara no veure el nivell real d'aquest Girona. Necessitem uns quants partits de Lliga per veure si podem competir i si som realment de Primera i podem lluitar dignament per salvar la categoria». Finalment, va aplaudir el fitxatge de Muniesa. «Necessitàvem efectius i era una de les nostrs primeres opcions. Ens ha costat aconseguir-lo. Ara li toca a ell ajudar-nos a ser un equip més sòlid. Esperem que la seva experiència es noti».

Més satisfet es mostrava poc després Martín Posse, tècnic de l'Olot, qui deia estar «molt content» amb la pretemporada del seu equip. «Ens sentim preparats i arribem en bones condicions per competir. Estem a punt», reflexionava l'argentí, qui va lamentar, això sí, la greu lesió de l'atacant Dembo Batchilly: «Estem molt dolguts. Mirarem el mercat per reforçar-nos».