El Girona tancarà la pretemporada demà enfrontant-se (18.00 hores) al rival més dur que ha tingut en aquest inici de curs, el Manchester City que dirigeix Pep Guardiola.

En la 41a edició del Trofeu Costa Brava, els aficionats gironins podran veure sobre la nova gespa de Montilivi algunes estrelles del panorama futbolístic mundial com David Silva, Kevin De Bruyne, Sergio 'Kun' Agüero, Claudio Bravo o Yaya Touré.

Entre els 25 jugadors convocats pel City, que ha aprofitat el compromís contra el Girona per realitzar una breu concentració a Caldes de Malavella, també hi ha fins a quatre de les sis incorporacions de l'equip.

Són Ederson, Danilo, Benjamin Mendy i Bernardo Silva, quatre noms que han costat al conjunt 'citizen' més de 175 milions d'euros.

Els altres dos fitxatges del City en aquest mercat d'estiu són Kyle Walker, que va signar per uns 50 milions d'euros, i Douglas Luiz, que jugarà com a cedit en el Girona gràcies a l'acord entre els dos clubs.

L'equip de Guardiola ha arribat a terres catalanes amb bones sensacions després de guanyar per 0-2 el Brighton & Hove Albion en la primera jornada de la Lliga anglesa.

Precisament, el Brighton ha estat un dels rivals del Girona en una pretemporada que demà, llevat d'exhibició contra el City, es tancarà deixant molts dubtes.

En set partits, els de Pablo Machíín han sumat dues derrotes, quatre empats i només una victòria, contra l'Oldham Athletic de la tercera categoria del futbol anglès.