Marc Muniesa, cedit fins al final d'aquesta temporada per l'Stoke City, ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador del Girona al PGA Resort de Caldes de Malavella. El lloretenc ha expressat les seves "ganes de tornar" al futbol espanyol després d'haver "crescut com a futbolista" durant quatre anys a Anglaterra. Atret pel "projecte molt bo" que se li ha ofert des de Montilivi", el central té ganes d'aportar "experiència" al seu nou equip.

Als seus 25 anys, Muniesa ha reconegut que encara té "molt marge per créixer" i que el seu principal objectiu, a títol individual, és el de fer-ho durant "molts anys al Girona" i si pot ser, que això sigui amb l'equip català "a la Primera Divisió".

Ha admès, això sí, que no serà gens fàcil aquesta temporada i que per això el millor és "començar amb molt bon peu" la Lliga. "És la millor manera d'encarar aquest inici de curs", ha afegit, recordant que el calendari fa pujada per als blanc-i-vermells amb rivals com l'Atlètic, Sevilla, Athletic i Barça en les primeres setmanes de la competició.

De la seva banda, el director esportiu Quique Cárcel ha destacat les "enormes qualitats" del selvatà, la seva "experiència" i també "polivalència", ja que Muniesa "pot actuar de central esquerrà i també de lateral". Ha subratllat, igualment, que el club ha hagut d'"insistir" per acabar aconseguint signar un futbolista que era "prioritari" per reforçar la defensa. "Hem anat darrere d'ell des que vam pujar a Primera", ha dit.

<iframe width="690" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aeOU7W6M6xs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>