Mentre el Girona va tornar ahir a la feina després de la victòria contra el Manchester City en el Trofeu Costa Brava (1-0), el rival de dissabte en l'estrena a la Lliga, l'Atlètic de Madrid, continua preparant el duel a Montilivi (3/4 de 9). El conjunt matalasser no vol sorpreses a les primeres de canvi davant un rival inèdit i nouvingut a la categoria. És per això que Diego Pablo Simeone prepara a consciència el partit. Per a la cita de dissabte però, el tècnic argentí no podrà disposar de Diego Godín ni de Thomas Teye i mantindrà el dubte del lateral esquerre brasiler Filipe Luis.

El central uruguaià i el migcampista ghanès no jugaran a Montilivi per sanció. Godín complirà el darrer partit d'una sanció de tres que arrossega del curs passat mentre que Thomas va veure la cinquena groga en l'última jornada. De la seva banda, Filipe Luis continua treballant al marge recuperant-se de la seva lesió al soli que li ha impedit participar als darrers tres partits de pretemporada del conjunt madrileny. Ahir, Filipe Luis va realitzar carrera suaument. La més que probable baixa de l'ex del Deportivo és el gran maldecap de Simeone. Si Giménez sembla el candidat a ocupar el lloc a l'eix de Godín, al lateral esquerra podria ser per a Lucas Hernández, habitual central.

Mentrestant, els joves del planter Keidi Bare i Sergi González estan treballant en la dinàmica del primer equip i podrien tenir números d'entrar a la convocatòria pel partit de demà passat contra el Girona.