El brasiler Filipe Luis, lateral esquerre de l'Atlètic de Madrid, tampoc es va entrenar ahir, a dos dies del debut a la lliga contra el Girona. D'aquesta manera, el brasiler serà baixa per al duel de Montilivi i el tècnic, Diego Simeone, haurà de donar la titularitat a Lucas Hernández, que en serà el seu substitut de bon inici.

Filipe Luis pateix una lesió muscular al soli des de fa ja dues setmanes. No juga des del passat 2 d'agost, en un partit de la Copa Audi contra el Nàpols. Aquesta setmana, la intenció del cos tècnic i els serveis mèdics era la de veure com evolucionava el futbolista, que no s'ha pogut exercitar ni un sol dia al mateix ritme que els seus companys (es va entrnar al marge). Ahir no ho va fer, així que quedarà fora de la llista de convocats. S'uneix, d'aquesta manera, a les baixes del migcampista Thomas Teye Partey i el defensa central Diego Godín, que estan sancionats.

A més, Simeone té el dubte del davanter francès Kevin Gameiro. L'atacant s'entrena amb el grup, però encara no té l'alta mèdica de l'operació de pubàlgia a la qual es va sotmetre el passat 28 de juny. És, per tant, possible que Gameiro no entri a la llista de convocats i, si ho acaba fent, no sortirà d'inici al cent per cent. L'onze que saltarà a Montilivi, per tant, sembla bastant clar i l'únic dubte que podria tenir Simeone és el d'apostar per Nicolás Gaitán o Saúl Ñíguez al centre del camp. Gaitán ha completat tota la pretemporada i fins i tot ha jugat els amistosos; el segon es va incorporar més tard a la feina després de participar en el Campionat d'Europa sots21 i només ha disputat un duel de preparació, el de dissabte passat contra el Leganés.

La resta de l'onze que s'enfrontarà al Girona demà sembla definit. Jan Oblak serà el porteri els laterals els ocuparan Sime Vrsaljko i Lucas Hernández. Stefan Savic i Gaitán jugaran de centrals i el mig se'l repartiran Koke Resurrección, Gabi Fernández i Yannick Carrasco; a part del dubte entre Gaitán i Ñíguez. A dalt, Fernando Torres i Antoine Griezmann seran els davanters.