Ja va debutar el passat dissabte en el partit contra l'Atlètic de Madrid on, fins i tot, al minut 93 va tenir la opció de donar la victòria amb un cop de cap que va aturar Oblak. Kayode, davanter nigerià de 24 anys que arriba de l'Àustria de Viena, s'ha mostrat molt content per arribar al Girona després de fitxar pel Manchester City i ha recalcat que "els meus principals objectius són ajudar a l'equip i aprendre molt", si pot ser, ha dit, "lluitant per quedar entre les sis primeres posicions de la lliga".

Ràpid i amb molt gol, com l'ha definit Quique Cárcel, Kayode ha assegurat que el suport de la seva família ha estat molt important per decantar-se per la opció de Girona, ja que "tres clubs de la lliga espanyola i dos de francesos" també van apostar fort per ell. "Sempre vull donar el millor dins el camp. Treballo molt en els entrenaments i desitjo que, sigui amb mi jugant o des de la banqueta, l'equip obtingui els millors resultats possibles. Per això treballaré", ha dit el nou davanter del Girona.

El secretari tècnic ha assegurat que l'arribada del nigerià no tanca la porta a la incorporació d'un altre davanter, possiblament d'un perfil més similar al d'Stuani i que pugui completar la nòmina de peces atacants per l'equip de Machín.