"Sempre he tingut una relació molt bona amb el Girona i durant l'estiu, quan ha sortit la oportunitat, no m'ho he pensat ni un segon", ha dit Johan Andrés Mojica, presentat aquesta tarda com a nou jugador del Girona. El colombià arriba cedit del Rayo Vallecano fins a final de temporada amb opció a compra voluntària per part del club gironí si així ho veu oportú.

El futbolista, que ja va jugar cedit al Girona la segona volta de la temporada passada, ha assegurat que serà important "està bé físicament" per ajudar a l'equip i que els companys l'han tornat a rebre amb els braços oberts. "Serà una temporada molt difícil però l'equip ja va demostrar del que és capaç contra l'Atlètic. Dins el vestidor hi ha molta il·lusió", ha recalcat.

Mojica està a l'espera de rebre la doble nacionalitat i, per tant, deixar d'ocupar una plaça d'extracomunitari. Espera tenir-ho a punt pel proper mes de setembre. Això significa que el club no podria incorporar cap jugador extracomunitari aquests últims dies de mercat que queden però, si així ho creu oportú, sí que ho podria fer al mes de gener quan Mojica ja no ocupi aquesta plaça.