El CD Tenerife ha arribat a un principi d'acord amb l'Inter de Milà per fer-se amb la cessió del davanter italià Samuele Longo, qui la temporada passada va marcar catorze gols a les files del Girona, amb el qual va ascendir a Primera Divisió.

Està previst que el futbolista, que era pretès per diversos clubs de la categoria, arribi a l'illa aquest dimecres i que demà dijous completi els reconeixements mèdics, abans de tancar definitivament la seva incorporació amb el club canari.

D'aquesta forma, Samuele Longo afrontarà una nova etapa en el futbol espanyol, cedit una temporada per l'Inter de Milà, qui va autoritzar el seu desplaçament a l'Illa.

Amb anterioritat també va competir en les files del RCD Espanyol i el Rayo Vallecano, en tots dos casos a Primera Divisió.

A més, en la temporada 2016/2017 l'atacant italià va marcar catorze gols amb el Girona, per signar l'ascens a la màxima categoria.

Format en el Treviso FBC i en les categories inferiors de l'Inter de Milà, en el primer equip del qual va debutar en la temporada 11/12, el nou reforç canari va competir en altres clubs del seu país com Hellas Verona FC, Cagliari Calcio i Frosinone Calcio, i amb tots ells en la màxima categoria.

Samuele Longo ha competit igualment en les categories inferiors de la selecció del seu país, amb 19 internacionalitats i quatre gols convertits en la sub 21 d'Itàlia.