El Girona va reiterar ahir que el proper dimarts 12 de setembre és la data límit per renovar els abonaments dels socis que ja ho eren la temporada passada i per aquells FANS fins el número 1.821 que tenen dret a tramitar el seu carnet per aquest curs. Tots els qui no ho facin, perdran automàticament el dret.

El club va tancar el març passat l'aixeta a noves altes d'abonats quan va arribar a la xifra de 7.000. Aquest estiu tots aquests socis han pogut renovar el seu carnet i gaudir de futbol de Primera Divisió. També, aprofitant l'ampliació de l'aforament de Montilivi (de 9.200 a 13.500 seients), s'ha permès que els primers 1.821 fans puguin fer el tràmit. De moment el Girona no ha facilitat dades oficials de quina resposta ha tingut la campanya d'abonaments, però veient la bona entrada contra l'Atlètic, tot indica que el club està a la vora dels 8.500 abonats. Si tots els socis de l'any passat haguessin renovat el carnet, i els 1.821 fans amb dret també, el Girona tindria 8.821 socis.

La idea que té el Consell d'Administració és que la massa social estigui al voltant dels 9.000. D'aquesta manera quedarien més de 4.000 localitats per posar a la venda cada jornada i també per atendre els diferents compromisos comercials. Aquest curs s'ha estrenat una nova grada a gol nord i també s'ha ampliat la Preferent amb una part coberta. Ara el repte del Girona és millorar l'accessibilitat perquè el dia de l'Atlètic es van produir llargues cues. Segons el club, es treballa per duplicar els torns d'accés a gol nord i preferent i també s'estudia si les portes de Montilivi s'obren dues hores abans dels partits. Per al duel de demà contra el Màlaga l'Ajuntament s'ha compromès a habilitat 150 places més d'aparcament per a motos i es planteja crear una parada fixa per a taxis.