Pablo Machin ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi per valorar el partit de demà al vespre contra el Màlaga, el segon que l'equip disputarà de manera consecutiva a Montilivi. El sorià ha admès que hi ha "moltes possibilitats" de "repetir" l'onze que fa una jornada va empatar contra l'Atlètic i ha confirmat que a banda del porter Suárez, qui s'estarà quatre mesos de baixa per un problema a l'espatlla, l'únic futbolista del primer equip que no estarà disponible serà el migcampista Eloi Amagat.

"Tot i el resultat de l'altre dia, l'equip ho va fer prou bé per no dir que molt bé. El rendiment va ser òptim i hi ha moltes possibilitats que siguin els mateixos", ha valorat, abans de destacar la "riquesa tàctica" dels andalusos, que venen de perdre per 0-1 en l'estrena a la Lliga.

Ha fet una crida a la prudència, igualment, després de dominar durant molta estona a tot un Atlètic i de rebre a un rival que no se n'acaba de sortir. "Això tot just acaba de començar i les sensacions poden ser efímeres. M'agrada començar donant una bona imatge però em fastigueja no guanyar. El Màlaga segur que volia començar guanyant a un equip de la seva Lliga i no ho va fer; per això vindrà aquí a per totes, a superar a un rival teòricament de la zona baixa. Vindran amb tot, n'estic segur", ha avisat.