A diferència del que passava en anteriors temporades, quan la lliga seguia tot i l'aturada de la Primera Divisió per culpa de les seleccions, aquest cop el Girona ha pujat un esglaó i també li tocarà descansar. No s'entrenarà en família com els pot passar a d'altres clubs de la categoria, però sí que perdrà més d'un efectiu, un escenari que no se sol veure per Montilivi. Els compromisos internacionals obligaran Christian Stuani i Yassine Bounou a fer les maletes i abandonar, durant uns dies, la disciplina blanc-i-vermella.

Res estrany per a Bounou. I per a Pablo Machín. El tècnic ja es va trobar amb aquest panorama el curs passat, quan el marroquí, cada dos per tres, havia de canviar d'aires i li tocava a René Román i Gianni Cassaro completar les convocatòries. Bounou ha estat cridat pel Marroc pel doble compromís classificatori per al Mundial del 2018. L'equip africà jugarà amb Mali en dues ocasions: l'1 de setembre a Rabat i el 5 del mateix mes a Bamako. El Girona, a més, ja ha rebut la confirmació oficial per part de la Federació de Futbol del Marroc.

No passa el mateix amb Stuani, tot i que l'Uruguai l'ha inclòs en la seva llista de convocats i també marxarà. El davanter ha estat citat per jugar el 31 d'agost contra l'Argentina i el 5 de setembre al Paraguai. Dos partits, també, camí del Mundial de l'any vinent a Rússia.