El Girona s'ha entrenat aquest matí a Riudarenes, tot i l'aturada de la lliga aquest cap de setmana pels partits internacionals. Al final de la sessió Portu ha valorat molt positivament l'inici de campionat que ha protagonitzat l'equip a Primera divisió: "Començar amb 4 de 6 punts està molt bé. Hem arrencat en una bona dinàmica, competint bé, i cal que seguim treballant sense aturar-nos", ha explicat

Portu no ha fet fàstics a l'aturada de la lliga. Considera que "sempre s'agraeix tenir un descans com aquest de partits perquè és bo tenir moments de recuperació. Aquesta setmana segurament ha sigut més de baixada, però la vinent ja estarem al 100% per preparar-nos i intentar treure els tres punts de San Mamés". El jugador considera que una de les claus de la temporada serà fer-se el màxim de fort a Montilivi. De moment, un empat i una victòria contra l'Atlètic i el Màlaga.

Sobre la seva actuació personal el futbolista ha dit que "un jugador sempre vol estar al camp. Quan surto, competeixo al 200%. Ara el míster confia en mi i jo li vull tornar aquesta confiança". Portu és un dels set jugadors que segueixen de la campanya passada que ja sigut titular en les dues jornades disputades. El migcampista ja havia debutat amb el València a Primera, però "aleshores tot era bastant diferent. Jo estava al filial i vaig tenir alguna oportunitat. Ara aquí a Girona estic totalment adaptat a l'equip, els companys coneixen el meu estil i el meu joc també ha progressat bastant".