El Girona jugarà aquest properdilluns un partit benèfic al camp del Ripoll (18 h). La iniciativa arriba després dels últims atemptats terroristes a les ciutats de Barcelona i Cambrils, on el poble del Ripollès es va veure directament afectat perquè alguns dels gihadistes eren d'aquesta localitat. Les entrades pel partit costaran 10 euros i tota la recaptació anirà destinada íntegrament al Consorci de Benestar Social del Ripollès, que treballa en la gestió i prestació de serveis socials a la comarca.

Tothom qui vulgui comprar entrades ho podrà fer avui a partir de les 9 del matí a la web del Girona i a les oficines de Montilivi. A més, el club també va anunciar que entre tots els que comprin una entrada per al partit, se sortejaran cinc entrades dobles per veure el partit de Lliga entre el Girona i el Sevilla del proper 17 de setembre. També hi ha la possiblitat de col·laborar amb la causa a través de la pàgina web, on el club gironí sortejarà, entre tots els que participin, tres samarretes (una de cada equipació) signades per tots els integrants de la primera plantilla.

Delfí Geli, president del Girona, va dir als mitjans oficials del club que aquestes iniciatives permeten «evidenciar els valors propis que la pràctica esportiva reverteix en el desenvolupament personal».