Pablo Machín ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi per analitzar el partit que el seu equip disputarà demà a la tarda contra el Sevilla. A banda d'elogiar la «competitivitat, qualitat i agressivitat» del conjunt andalús, ha confirmat que Carles Planas serà baixa per culpa d'una lesió. De la seva banda, el porter Yassine Bounou s'ha exercitat amb normalitat i entrarà a la convocatòria.

No ha amagat el tècnic que a diferència del que ha passat en les tres primeres jornades, hi podria haver algun canvi a l'onze titular. «Si fem canvis, no serà per assenyalar a ningú. Hem de tenir en compte que hi ha tres partits en una setmana i necessitem estar al màxim», ha explicat, abans de confessar que «tinc decidit l'equip en un 90 o 95 per cert». Qui no hi serà és Carles Planas: «Té una dolència i per això no s'ha entrenat amb nosaltres. És aviat i per precaució no jugarà. El podríem infiltrar si quedessin poques jornades».

A banda de dir que a Montilivi «ens sentim més forts» i que «si competim com sabem tindrem moltes opcions de guanyar», ha avisat dels perills d'un Sevilla que aquesta mateixa setmana jugava a Liverpool partit de Lliga de Campions. «És un transatlàntic, com gairebé tots els rivals que tindrem a la Lliga. Estan acostumats a jugar el dimecres i diumenge. La plantilla és súper competitiva amb uns futbolistes d'altíssim nivell», ha dit. N'ha destacat la seva «agressivitat sense pilota» i el gran «desequilibri» per banda. «No hem de mirar tant els noms del rival de torn, sinó potenciar les nostres virtuts», ha rematat.