Àlex Granell ha sigut la baixa més significativa en el retorn del Girona als entrenaments després d'haver gaudit ahir dilluns d'una jornada de descans. Tampoc s'han exercitat a les ordres de Pablo Machín a Riudarenes Eloi, Timor i Muniesa.

En el cas del central de Lloret, la seva lesió no és greu i malgrat que probablement serà baixa a Vigo, aprofitant l'aturada de la lliga pels partits de seleccions podrà fer net i estaria a disposició de reaparèixer contra el Vila-real (15 octubre). La nota positiva és que Alcalá, que es va perdre el duel contra el Barça, ha treballat amb l'equip i això fa pensar que podrà estar disponible per a Machín a Vigo.

Al final de l'entrenament ha parlat Carles Planas, exjugador del Celta, que ha explicat que "serà un partit especial perquè Vigo va ser casa meva els últims tres anys". Superada una lesió que l'havia tingut fora, Planas diu que "tinc ganes d'aportar des del camp". "Estic preparat per afrontar al màxim nivell els minuts que tingui", ha subratllat.