Juan Carlos Unzué, entrenador del Celta, va passar-se ahir una bona estona xerrant amb els mitjans locals. Més que parlar del Girona, va voler destacar la «importància» que té el partit d'avui per al seu equip, alhora que demanava paciència perquè el seu projecte pugui «calar» al club i també a l'entorn, ja que la seva «diferent» idea de joc necessita «temps».

Va parlar d'Emre Mor, de Facundo Roncaglia i sobre la incògnita de saber qui jugarà a la porteria (si Rubén Blanco o Sergio Álvarez); i s'hi va estar una estona. Del Girona, ben poca cosa. «Té un sistema amb diverses variants de joc. Potser es tiren enrere en alguns moments, però també són agressius i demostren pressionant amunt», va dir, abans de deixar ben clar que al Celta li espera un partit «ben diferent» al que va jugar contra l'Alabès fa uns dies. «Haurem de moure'ns de manera diferent. Ho hem treballat i espero que els meus jugadors tinguin ben clars tots els matisos».

Va voler incidir, sobretot després de guanyar en l'última jornada a Eibar (0-4), que el seu equip necessita «encarrilar» unes quantes victòries. «Si fem un partit bo i dos de dolents, difícilment ens podrem col·locar on volem estar. És una exigència que ens posem nosaltres mateixos i que el club i també el vestidor tenim», va dir.