La Lliga, fidel a la cita, va tornar a fer públics ahir els horaris corresponents a una jornada del campionat de Lliga de Primera. Aquest cop es van revelar els partits de l'onzè cap de setmana de la competició. En un d'ells, al Girona li tocarà visitar el Ciutat de València, camp d'un Llevant amb qui va compartir ascens a la màxima categoria en l'última temporada. La cita ha quedat fixada pel primer cap de setmana de novembre i es jugarà el diumenge 5 de novembre al migdia (12.00 hores). Per televisió només es podrà veure pel canal beIN Sports. El matx entre Betis i Getafe servirà per obrir foc el divendres a les 9 de la nit, mentre que el Reial Madrid-Las Palmas posarà punt i final el diumenge a tres quarts de nou del vespre.

L'onzena serà l'última jornada abans d'una nova aturada per culpa dels compromisos internacionals, el tercer cop que passa des que va començar la temporada el mes d'agost.

El curs passat, Llevant i Girona es van veure les cares a la categoria de plata i tots dos van ocupar les dues primeres posicions de la Lliga. Al Ciutat de València, en una de les últimes jornades d'aquella Lliga, la victòria va ser per al conjunt granota amb un 2-1 final al marcador.