El Reial Madrid va completar el seu últim entrenament a la ciutat esportiva, abans de viatjar a Catalunya intentant mantenir-se al marge a la situació política que es viu i amb l'única idea de jugar el partit sense que el conjunt entrenat per Zidaine hagi rebut cap notificació de LaLiga que digui el contrari.

Els jugadors el Reial Madrid es van exercitar aliens a la situació política que viu Espanya, centrats únicament en el partit que disputen davant el Girona.

Amb les absències de Keylor Navas, Dani Carvajal, Mateo Kovacic i Gareth Bale, que van seguir amb els seus processos de recuperació, la plantilla es va exercitar amb el lateral Achraf en el grup, millorat del cop que va patir en la cama a l'estadi Fernando Torres de Fuenlabrada.

El bon ambient va marcar l'inici de la sessió davant la presència dels mitjans. Ja a porta tancada, Zinedine Zidane va acabar de preparar els detalls tàctics del duel a Girona.

El tècnic francès té als seus titulars descansats després de concedir-los deslliurar-los de la Copa del Rei. Amb Keylor Navas encara fora del grup i apurant les seves opcions de reaparèixer en Lliga de Campions en la visita del proper dimarts al mític Wembley que ningú es vol perdre, els porters Moha i Darío van reforçar la presència de Kiko Casilla en la sessió.