El nou Consell Assessor del Girona FC ha celebrat avui a les instal·lacions del PGA Golf de Caldes de Malavella la reunió fundacional. El Consell, dirigit pel president Delfí Geli, està format inicialment per nou persones i tindrà caràcter consultiu. El seu objectiu, assessorar al club per reforçar i incrementar les sinergies entre el Girona FC i els socis, els aficionats, la ciutat i la província.

Els membres del Consell Assessor, que han estat triats pel seu prestigi professional, coneixements del sector o vinculació amb l'entitat són: Joaquim Nadal, exalcalde Girona i ex-Conseller de la Generalitat; Jordi Bosch, periodista i president d'Endemol Espanya; Jaume Roures, fundador de Mediapro; Joan Roca, xef i propietari del restaurant "El Celler de Can Roca"; Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera; Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor; Jordi Triola, president de la Fundació Girona FC; Albert Serra, enginyer i ex futbolista del Girona FC i Lluís Serras, economista i president de la Penya Pablo Machine.

Els integrants del Consell Assessor assistiran aquesta tarda a la llotja de Montilivi des d'on seguiran en directe el partit davant el Real Madrid.