Si Cristhian Stuani està batent els registres dels millors davanters que han vestit la samarreta del Girona l'última dècada, els 7 gols que duu després de 12 jornades de Lliga disputades són el seu millor registre a nivell individual des del 2009. De fet, en una dada que convida a l'optimisme, aquella temporada 2009-10 amb l'Albacete a Segona A, en què també havia marcat 7 gols en 12 partits, Stuani va arribar al seu sostre golejador amb 22 gols a final del curs. Així, si l'uruguaià manté aquest ritme golejador, pot acabar la temporada amb una xifra espectacular de gols.

A Primera Divisió, el seu rècord golejador són les 12 dianes que va fer amb l'Espanyol el curs 14-15. Aquella temporada, Stuani en sumava 5 després de les primeres 12 jornades. Amb la samarreta de l'Espanyol, l'uruguaià va marcar 7 i 6 gols, respectivament, els cursos 12-13 i 13-14. En aquells dos exercicis, Stuani només havia fet un gol després de 12 partits. Tampoc va arribar als registres actuals quan va defensar els colors del Racing de Santander (11-12) i del Llevant (10-11). Amb els càntabres sumava 5 gols després de 12 partits en un any en què acabaria la Lliga amb 9 dianes. De la seva banda, de granota, Stuani havia marcat 3 gols i finalitzaria la campanya amb 8.

En la seva etapa a Anglaterra, amb el Middlesbrough, Stuani no va tenir gaire sort de cara a porteria. Així, el curs passat tot just va marcar 4 gols en tot l'any i 3 els havia fet abans de la jornada 12. En la temporada anterior, a la Championship, l'uruguaià va marcar 7 gols en tot l'any (3 en les primeres 12 jornades).