Malgrat la frustració extrema que va suposar l'empat de Tello al minut 95 al Benito Villamarín dissabte, al final del partit i ja una mica més en fred els jugadors i Pablo Machín intentaven veure-hi el costat positiu. «El punt és agredolç però és un punt» o «sumar a fora de casa sempre és positiu» van ser algunes de les frases que es van sentir a la zona mixta entre els protagonistes en un intent que la ràbia d'encaixar l'empat al darrer segon no superés l'èxit d´un resultat molt meritorir.

Avui, amb l´equip ja a terres gironines començant a preparar el matx de Copa del Rei de dimarts al camp del Llevant, el Girona ha rebut la confirmació que el punt va ser d'allò més bo. I és que si ja ahir el Màlaga va perdre al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid (3-2) i l'Alabès havia fet el mateix a Mendizorrotza contra l'Eibar en el derbi basc (1-2), avui el Las Palmas no ha pogut vèncer la Reial Societat a Anoeta (2-2). En cas que els canaris haguessin guanyat a Sant Sebastià, l'avantatge s'hauria reduït de 9 a 8 però finalment s'ha ampliat un punt.

Així i un cop transcorregut pràcticament un terç de competició, el Girona gaudeix de 10 punts de coixí respecte les posicions de descens. La visita de l´Alabès de demà en vuit a Montilivi (21:00) podria ampliar encara més l'avantatge si Las Palmas i Màlaga ensopeguen.