El davanter de l'Espanyol va fer ahir una crida a la tranquil·litat assegurant que l'equip està unit i que té temps per redreçar el rumb a la Lliga, on ara és quinzè, a sis punts del descens. «No sé per què no arrenca aquest Espanyol, pot ser falta de concentració, ens prenem el gol en contra de forma molt negativa i ens costa remuntar. Però el millor és que aquesta situació la visquem ara, que tenim temps de reaccionar i arreglar-ho», va manifestar.

Sobre el derbi de dilluns davant el Girona, el davanter brasiler va alertar que si els homes de Pablo Machín estan fent tan bona temporada no és per casualitat. «Té molt bons jugadors. Cal sortir intensos des de l'escalfament i no regalar res. Juguem a casa i volem sumar els tres punts. Si guanyem, anirem cap amunt», va subratllar.

Baptistao no amaga que a l'equip li està costant «fer una bona campanya» i reafirmar la seva identitat, «sobretot fora de casa», però confia que ho solucionaran. «El grup està unit, som una família, ens donem suport. Intentem fer bons partits i a casa estem tirant endavant els partits. Fora de casa, encaixem gols evitables i això ens pesa», va raonar. Com va fer aquesta setmana un altre davanter de la plantilla, Gerard Moreno, Baptistao va restar importància a la manca d'eficàcia realitzadora d'aquest Espanyol. «Estem assajant molt i fent bons entrenaments. Hi ha altres equips que també estan mancats de gol. Són ratxes. Ens està costant, però no ens posem nerviosos per això, ja que tots els davanters ens connectem bé».

El davanter també va comentar la suposada millora de contracte que va avançar fa uns dies el seu representant, cosa que el jugador ha assegurat desconèixer. «També espero que el meu agent m'aclareixi les seves paraules. A mi ningú del club em va dir res d'una millora. Però aquí em volen i jo estic a gust i tranquil», va finalitzar.