Cristian Portugués 'Portu', jugador del Girona, ha estat un dels protagonistes de la derrota d'aquesta tarda al camp del València. El migcampista ha marcat el primer gol del 2018 del conjunt blanc-i-vermell, que servia per avançar els visitants al marcador. Tot i això, Ramalho en pròpia i Parejo des del punt de penal han condemnat al seu equip a la derrota. «Marxem d'aquí amb un regust agredolç perquè hem lluitat en tot moment, però la pilota no ha volgut entrar», ha valorat un cop acabat el matx.

Portu ha dit que el Girona, amb el 0-1, ha «espantat» el València, però que poc s'ha pogut fer després contra «un equipàs». I això que tant ell com els seus companys «hem treballat al dos-cents per cent i hem fet un bon partit en línies generals, gaudint de bones ocasions i estant allà en tot moment».

També ha parlat de la seva celebració, tot demanant perdó a l'afició d'un club que li va donar l'oportunitat de debutar a Primera uns anys enrere. «He estat aquí des de ben menut i el València sempre s'ha portat molt bé amb mi. Mai m'ha faltat de res aquí i per això he reaccionat d'aquesta manera», ha dit.