«Molt feliç de tornar a la gespa amb els meus companys. Quatre mesos d'intensa recuperació amb grandíssims professionals per poder estar a punt per seguir competint. Ara només toca treballar el doble». Això mateix, textualment, escrivia aquesta mateixa setmana José Aurelio Suárez al seu compte personal de Twitter.

El porter del Girona, fitxat aquest passat estiu després de rescindir amb el Barça, acabava de viure un petit calvari, amb una lesió que l'havia impedit debutar en partit oficial apartant-lo dels terrenys de joc durant molt de temps. Un cop passades les vacances de Nadal, Suárez es convertia en una de les cares noves dels entrenaments. Dimarts s'exercitava amb els seus companys, com si res, tot esperant una oportunitat. Tot i treballar sota les ordres de Pablo Machín, el seu primer objectiu era entrar en una convocatòria amb el Peralada-Girona B i fer-ho aquest cap de setmana li rondava pel cap. Però no podrà ser així. Un cop més, la sort li ha girat l'esquena i ben pocs dies després de tornar-se a vestir-se de curt, l'asturià es lesionava. Un nou revés que el tornarà a deixar uns quatre mesos sense poder jugar.

Va ser en la sessió d'ahir, a Montilivi. L'última de la setmana. Una mala caiguda en va tenir la culpa. De nou, l'espatlla esquerra que se'n veia afectada. Es va avisar una ambulància per si de cas, encara que, finalment, Suárez va marxar acompanyat pel metge de la primera plantilla. El van traslladar a l'Hospital General de Catalunya, on se li van realitzar una sèrie de proves.

Segons el club, pateix una «luxació anteroinferior completa de l'espatlla esquerra», haurà de ser intervingut la setmana vinent i s'haurà d'estar quatre mesos més de baixa. Tot i que es calca la part del cos afectada, no es tracta de la mateixa dolència. El mes d'agost passat, Suárez es disposava a debutar amb el Peralada-Girona B quan va patir una lesió durant l'escalfament del partit que l'equip empordanès havia de disputar amb el Mallorca. Llavors, va patir una ruptura de la càpsula articular de l'espatlla esquerra. Una lesió que el va obligar a passar per la sala d'operacions i que el va tenir quatre mesos fora de combat. La seva baixa va obligar al club a moure fitxa i aconseguit la cessió fins del noruec Kjetil Haug.

Serrano ja té fitxa

El Peralada-Girona B ha activat la fitxa de David Serrano, que va lesionar-se de gravetat el passat mes de maig. D'aquesta manera, Chicho Pèlach reforça la seva plantilla de cares a la segona volta del campionat. A Serrano se li va diagnosticar un trencament del menisc extern del seu genoll dret. Va ser operat el 16 de maig de l'any passat a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.